HEALING Lomi


Soms heb je net even iets extra’s nodig, om weer je weg te kunnen vervolgen.
Om te voelen dat je al helemaal goed bent zoals je bent.

 

De Lomi Lomi is een bijzondere, diep ontspannende en helende massage, die zijn oorsprong vindt in Hawaii. 
Lomi Lomi “Liefdevolle Handen” massage. Deze benaming komt voort uit de onafgebroken, vloeiende strijkende bewegingen die een zachte maar toch diepe uitwerking op de spieren hebben en het lichaam koesteren. De ontvanger kan volledig in overgave gaan, ontspannen, loslaten, naar binnen keren en gewoon “zijn” met al wat is.
Ik bekijk de dingen in termen van energiestromen, vanuit de gedachte dat een idee of overtuiging de energiestroom net zo goed kan blokkeren als spierspanning dat kan. Lomi Lomi helpt blokkades op te heffen en tegelijkertijd energie nieuwe richting te geven. Dus Lomi Lomi is niet slechts een fysieke ervaring; het bevordert ook heling op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik beschouwen alle aspecten van het lichaam als een geheel en geloof dat het fysieke, mentale, emotionele en spirituele allen deel zijn van het “hele zelf”. Wanneer heling wordt bewerkstelligd op één niveau dan worden alle niveaus beinvloed.

 

Ik geef de Lomi volledig op mijn eigenwijze wijze en deze zal ook nooit hetzelfde zijn.
Mijn healing lomi is een beleving met een vleugje sjamanisme.
Via mijn handen en intuïtie laat ik me leiden

 

Zowel de ruimte als de massagetafel zijn heerlijk warm. Echt even een moment voor jezelf om in overgave te gaan en in diepe rust te komen. Vanwege de flow en beweging tijdens de massage wordt er best wel veel olie gebruikt. Houd er dus rekening mee dat er olie in je haar en misschien ook op je kleding kan komen. Je ligt relatief "bloot" tijdens deze massage, dit is vanwege de constante flow en de lange strijkingen over het lichaam van top tot teen. Mocht je je hier niet prettig bij voelen dan zoeken we naar een oplossing.

 

*voor de Healing Lomi ontvang ik alleen vrouwen.

Voel je welkom,

Liefs Tessa