De-Armouring


Feminine touch Body DeArmouring

 

Het werken met body-dearmouring is een oude sjamanistische traditie. Al duizenden jaren zijn onze voorouders zich bewust van de energiestroom van het lichaam.
In plaats van met geweld door het 'pantser' te breken, nodigen we het lichaam in zachtheid uit om zich te openen en onderdrukte emotionele en energetische trauma's los te laten. De ervaring alsnog af te maken, je impulsen volgen, de vastzittende energie te ontladen en het zelfregulerende vermogen te herstellen.

Iedere keer als je je niet gezien voelt, je behoeften niet vervuld worden, je afgewezen wordt, pijn hebt of een emotie niet mag of kan laten zien bouw je een stukje pantser op. Dit pantser helpt je om jezelf op dat moment te beschermen, overeind te blijven en door te kunnen. Het trauma en de onverwerkte emoties worden echter opgeslagen in het lichaam en deze vastzittende energie zorgt voor allerlei klachten, triggers en ongewenste patronen.

We bespreken eerst jou hulpvraag en eventuele klachten onder het genot van een kopje thee.
Het is belangrijk dat jij je veilig voelt in een fijne setting, alleen dan kun jij je in vertrouwen overgeven aan jouw proces.

 

Je bent welkom,

Liefs Tessa