De-Armouring


Feminine touch Body DeArmouring

Dearmouring is een techniek om fysieke en mentale blokkades in het lichaam op te ruimen. Door op de punten in ons lichaam, waar weefsel is verkrampt en verkleefd, te drukken, kan bevroren energie weer smelten en mag het weer gaan stromen. Het wordt bevrijd…


Armour(ed) is het Engelse woord voor harnas/schild (gewapend/gepantserd). De-armouring betekend dus jezelf ontdoen van een harnas/schild of ontwapenen. Je kunt armour zien als je pijnlichaam daar waar onverwerkte pijn, trauma wordt vastgehouden.Door het opgetrokken schild zijn we minder goed in staat om onze eigen gevoelens, emoties en behoeftes te voelen en kenbaar te maken.We durven vaak ook niet meer kwetsbaar te zijn of onze eigen grenzen aan te geven. Body de-armouring brengt je weer in contact met jezelf, je onbeperkte kracht en potentieel.
Weer in contact komen met je lichaam, met je gevoelens.
 


Voordat ik start met de dearmouring bespreken we eerst jou hulpvraag en eventuele klachten onder het genot van een kopje thee.
Het is belangrijk dat jij je veilig voelt in een fijne setting, alleen dan kun jij je in vertrouwen overgeven aan jouw proces.

 

Je bent welkom,

Liefs Tessa