Drum Healing


Hoe gaat een drum healing/massage?

De oerklanken van de drum hebben helende en transformerende eigenschappen, er kan er van alles loskomen, het opent de toegang tot de diepere lagen van het (bewuste) zijn. Het brengt je weer in contact met jezelf. De power en de trilling van de drum voel je door het hele lijf, de energie frequentie verandert door de trilling, er komt beweging waarin mag gebeuren wat er op dat moment nodig is.

 

Alles heeft, en is, energie; ieder mens, dier, plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is dus eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen frequentie. In het algemeen is ons energiesysteem ‘in balans’, maar door ziekte, allerlei prikkels of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. 


Ik laat me leiden door de drum en mijn intuïtie.
We gaan als het ware alle cookies verwijderen van je harde schijf.
Ik werk met verschillende drums gemaakt van verschillende dierenhuiden, elke drum heeft hierdoor ook zijn of haar eigen trilling, klank en energie.
Alle dieren hebben een goed verzorgd en warm leven gehad. 
Tijdens een healing hoef je alleen maar te liggen, je laat je meevoeren op de klanken en trillingen van de drum.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen neem dan gerust contact met mij op.
Een sessie duurt ongeveer 75 min.

 

Voel je welkom,

Liefs Tessa